Kapitel 1: Förord


Tuulenlatva – Din egen värld

Tuulenlatva är ett charmigt värdshus, som står på toppen av ett berg med uråldriga tallar, mitt i en av de mest vackra skärgårdar i världen.


Värdshuset är en lugn tillflyktsort bland skog, gröna ängar och stigar, som leder till havsstranden och vackra släta klippor. Tuulenlatva är en plats att återuppliva sitt sinne, nära sin kropp och lugna sin själ. En sensuell upplevelse i din egen värld.

Glädjen i att läsa

Här hittar du bränsle för din kreativitet. Läs en trevlig bok och fördjupna dig i något spännande, eller bläddra i inspirerande tidningar och böcker nere i matsalongen, var du kan njuta en kopp varmt kaffe eller te. I Tuulenlatva möter det förgångna framtiden. Värdshuset är full av böcker och bekväma vrån att  ordna det skönt för sig. Du kan även finna en avskild och tyst plats på terassen eller så kan du vandra iväg på picknick ner till simbryggan.


Varje rum har ett eget tema, vilket reflekteras i böckerna vi har valt just för att glädja dig

Naturens harmoni 

Det behagliga knastrandet och värmen från brasan lugnar och skapar stämning, när du sitter i soffan och läser, eller njuter en kopp kaffe vid bordet. Från de stora fönstren kan du se på tallarna  som böjer sig i vinden. Varma och svalkande drycker och enkla maträtter kan beställas från Tuulenlatvas kök.


Den friska vinden som susar från havet mellan tallarnas grenar följer dig på dina promenader till stranden, eller på dina vandringar i skogen. Du kan känna doften av jord och det gröna, emedan du tar en tupplur i hängmattan på verandan.På de släta strandklipporna kan du sitta i timtal och lyssna på vågornas stillsamma läte och se hur de förvandlas till ljus när de slår mot berget.


Här kan du hitta ro och stillsamhet i fin miljö.

bloghttp://tuulenlatva.wordpress.com/