LUKU 2: Kammarit


Jokaisella huoneella on oma teemansa, joka heijastuu kirjoissa, jotka olemme huolella juuri sinun iloksesi valinneet.Alakerta


Alakerran tiloista löydät viihtyisän ruokasalin olohuoneineen. Öljylamput, jotka koristavat pöytiä ovat käyttöesineitä, jotka valaisevat tunnelmallisesti pimeään vuodeaikaan.


Kolealla säällä, kuten juhannuksena sytytämme takkaan loimuavan tulen, jonka äärellä voi istua punaisessa vanhanaikaisessa nojatuolissa nautiskelemassa.

Tilasta löydät myös päivän lehden, ja uusimmat aikakausilehdet. Ajankohtaiskirjahyllystä pääset tutustumaan uusimpiin majatalon kirjahankintoihin.


Kirjastokätävällä sijaitsee mosaiikkikylpyhuone, jonka seinän mosaiikkityön on tehnyt taiteilija Paula Väinämö yhdessä Tuulenlatvan väen kanssa. Aulan kirjahyllyissä seisoo talon usean sadan niteen kirjasto sisältäen kauno- ja tiedekirjallisuutta, elämänkeroja, taide- ja sisustuskirjoja, sekä edustavan sarjakuva-albumikokoelman.


Romanssi-Buduaari on majatalon tilavin ja kaunein huone parivuoteella. Terassille pääsee aamulla suoraan huoneesta istuskelemaan puutarhakeinuun, tai halutessa syömään aamiaista ulos. Mosaiikkikylpyhuone sijaitsee aivan buduaarin vieressä. Hinta per huone 130€ /yö


Salaisuuksien kammari  on tilava kahden hengen huone parivuoteella, joka on väritykseltään valkoinen.

Hinta per huone 120€


Yläkerran oseskelutilat ja huoneet


Aulassa on sohva ja nojatuolit seurustelua varten, ja seinillä Sergei Arhipovin piirroksia. Jääkaappi, mikro ja vedenkeitin ovat käytettävissä. Terassiparvekkeella voi istuskella mukavasti männyn oksien alla, ja seurata auringonlaskua järvelle. Teetä, kahvia ja lähdevettä on tarjolla.


Mietiskelykammari: Huone kahdelle omalla kylpyhuoneella, TV, internet. Hinta per huone 120€ / yö


Satukammari: Huone kahdelle omalla kylpyhuoneella, TV, internet. Hinta per huone 120€ / yö


Dekkarikammari: Huone kahdelle, kylpyhuone vieressä, internet. Hinta per huone 110€ / yö


Runokammari: Huone kahdelle, kylpyhuone vieressä, internet. Hinta per huone 110€ / yö


Perhesviitti koostuu Dekkari-ja Runokammarista. Oma huoneiden ulkopuolella sijaitseva kylpyhuone, kirjasto- ja nojatuolisopukka. Hinta yhteensä 200€ /kaksi huonetta/ yö


Kaikissa huoneissa on hyttysverkoilla varustetut ikkunat sekä lämpimien säiden varalle tuulettimet. Talossa on mielyttävä ekologinen maalämmöllä toimiva lattialämmitys sekä koneellinen ilmastointi.

Lapsille löytyy leluja, kirjoja, pelejä ja muita tarvikkeita. Pyörän tai veneen voi lunastaa käyttöönsä alakerran vastaanottotiskiltä.bloghttp://tuulenlatva.wordpress.com/