LUKU 1: Esipuhe


Tuulenlatva – Maailmasi saariston reunalla

Mäntyvanhusten ja vihreiden niittyjen keskellä sijaitseva Tuulenlatvan majatalo on hiljainen pakopaikka arjen hektisestä elämänmenosta.


Aurinko kiertää Tuulenlatvan terasseja. Voit siirtyä auringosta varjoon. Keinusta ja sohvalta pöydän ääreen. Syödä lounaaksi salaattia ja minttujäätelöä. Istua, lukea ja levätä. Metsäpolku vie rantaan, näet kauniin ikimetsän, mummon punaisen mökin pellolla, lopulta sileät kalliot, harmaat vajat, uimalaiturin ja meren.Lukemisen ilo 

Täällä voit löytää luovuutesi uudestaan. Voit upota lukemisen maailmaan valitsemassasi kammarissa, tai selailla inspiroivia lehtiä ja kirjoja kahvikupin tai teen äärellä. Tuulenlatvassa mennyt kohtaa tulevan. Tuulenlatva on täynnä kirjoja, ja mukavia sopukoita, joissa voit lukea rauhassa. Halutessasi löydät terassilta oman suosikkipaikan tai sitten voit tehdä eväsretken rantaan, ja löytää aivan oman salaisen piilosi.


Jokaisella huoneella on oma teemansa, joka heijastuu kirjoissa, jotka olemme huolellisesti valikoineet juuri sinun iloksesi.


Luonnon harmonia.

Takkatulen ääressä on mukava istua lukemassa kirjaa, tai pöydän ääressä kahvia juoden ja samalla maisemaikkunoista ulos ikiaikaisia mäntyjä katsellen. Tarjolla on yrttiteetä, kahvia, kaakaota, virkistäviä kylmiä juomia ja hyvää lähiruokaa.


Raikas tuuli puhaltaa mäntymetsän oksien lomitse, ja johdattaa sinut meren rannalle ikivanhan metsän läpi. Voit tuntea maan ja ruohon tuoksun samalla kun otat nokoset riippumatossa tuulen unia uneksien. Sileillä kallioilla voit istua tuntikausia kuuntelemassa aaltojen rauhoittavaa liplatusta, ja katsoa miten ne hajoavat valoksi osuessaan kallioon.


Täällä löydät mielenrauhan kuvankauniissa ympäristössä ja nautit juuri tästä hetkestä.

bloghttp://tuulenlatva.wordpress.com/http://tuulenlatva.wordpress.com/shapeimage_1_link_0